Umwelt

Nadine Gonçalves
7 Supporters 7 in European Union
  1. Launched 17/01/2020

Lūgumraksta iesniedzēja sūdzas par spēcīgo upes Rio Ferreira piesārņojumu Lordelo-Paredes, Portugālē. Viņa apgalvo, ka bezdarbība un vietējās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas nespēja darboties jau desmitiem gadu ir ļāvusi turpināt upes piesārņošanu, kas pakāpeniski iznīcina ekosistēmu un apdraud vietējo iedzīvotāju veselību. Turklāt saskaņā ar lūgumraksta iesniedzējas sniegto informāciju pagājušajā gadā atkritumi tika novadīti gandrīz tieši upē, kā rezultātā tā kļūst par „atklātu notekūdeņu izgāztuvi” un slimību perēkli. Lūgumraksta iesniedzēja kritizē atbildīgo vides iestāžu bezdarbību un aicina pieņemt steidzamus pasākumus, lai izbeigtu piesārņojumu.

Thank you for your support, Nadine Gonçalves