Umwelt

Nadine Gonçalves
11 Supporters 11 in European Union
  1. Launched 17/01/2020

A petíció benyújtója panasszal él a portugáliai Lordelo-Paredesben található Ferreira folyó súlyos szennyezésével kapcsolatban. Azt állítja, hogy a helyi szennyvíztisztító telep inaktivitása és alkalmatlansága miatt évtizedeken keresztül folyamatosan szennyező anyagok kerültek a folyóba, ami fokozatosan megtizedelte az ökoszisztémát, és veszélyeztette a helyi lakosság egészségét. Ezenkívül a petíció benyújtója szerint az elmúlt évben a hulladékot szinte közvetlenül a folyóba engedték, aminek következtében a hulladék „nyitott szennyvíztartállyá” és a betegségek melegágyává vált. A petíció benyújtója bírálja az illetékes környezetvédelmi szervek tétlenségét, és sürgős intézkedések elfogadását kéri a szennyezés megszüntetése érdekében.

Thank you for your support, Nadine Gonçalves