Umwelt

Nadine Gonçalves
7 Supporters 7 in European Union
  1. Launched 17/01/2020

Predkladateľka petície sa sťažuje na silné znečistenie rieky Ferreira v oblasti Lordelo-Paredes v Portugalsku. Tvrdí, že nečinnosť a neschopnosť miestnej čističky odpadových vôd už desaťročia spôsobuje znečisťovanie rieky, čím sa postupne ničí ekosystém a ohrozuje zdravie miestneho obyvateľstva. Podľa predkladateľky petície sa navyše v uplynulých rokoch odpad vypúšťal takmer priamo do rieky, ktorá sa preto stala akousi otvorenou nádržou na odpadovú vodu a živnou pôdou pre choroby. Predkladateľka petície kritizuje nečinnosť zodpovedných orgánov životného prostredia a žiada prijať naliehavé opatrenia na zastavenie znečistenia.

Thank you for your support, Nadine Gonçalves