Umwelt

Nadine Gonçalves
7 Supporters 7 in European Union
  1. Launched 17/01/2020

Peticijos pateikėja skundžiasi dėl didelės Fereiros upės taršos Lordelo-Paredes (Portugalija). Ji teigia, jog dėl to, kad neveikia vietos nuotekų valymo įrenginys, ir dėl nedidelių jo galimybių, dešimtmečius nuolat didėja upės tarša, kuri palaipsniui sunaikino ekosistemą ir sukėlė pavojų vietos gyventojų sveikatai. Be to, pasak peticijos pateikėjos, pastaruosius metus atliekos buvo šalinamos beveik tiesiogiai į upę, todėl ji tapo „nuotekų rezervuaru atviroje erdvėje“, kuriame vyrauja ligoms palankios sąlygos. Peticijos pateikėja kritikuoja atsakingų aplinkosaugos institucijų neveiklumą ir ragina skubiai priimti priemones, siekiant panaikinti taršą.

Thank you for your support, Nadine Gonçalves