Handelspolitik

Philippe Garcia traalpüügi keelustamise kohta kolme meremiili ulatuses Atlandi ookeani kirderannikust ilma erandite tegemise võimaluseta

Association de Défense des Ressources Marines ( numéro RNA W332021802)
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petitsiooni esitaja leiab, et traalpüük liikmesriikide territoriaalvetes peaks olema ELi tasandil reguleeritud. Ta kritiseerib Prantsusmaa ametivõimude tava teha piirkondlikke erandeid esimese kolme meremiili ulatuses Prantsusmaa rannikult arvestades. Ta väidab, et need erandid soosivad põhiliselt põhjatraalide kasutamist, mis on kõige vähem säästev kalastamisviis, kahjustab mereala ning ohustab ja vähendab bioloogilist mitmekesisust ja vee-elusressursse. Petitsiooni esitaja on vastu üldisele erandite tegemisele kõigis rannikudepartemangudes ning sellele, et riiklikul tasandil hagi algatamise kahekuulise tähtaja tõttu on pea võimatu saavutada antud küsimuse käsitlemist Prantsuse riiginõukogus.

Thank you for your support, Association de Défense des Ressources Marines ( numéro RNA W332021802)
pro

contra