Handelspolitik

Par tralēšanas aizliegumu trīs jūdzes no Atlantijas okeāna ziemeļaustrumu piekrastes bez iespējas piemērot atkāpes

Petitioner
6 Supporters 6 in European Union
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Lūgumraksta iesniedzējs lūdz izstrādāt ES mēroga tiesību aktus par tralēšanu dalībvalstu teritoriālajos ūdeņos. Viņš kritizē Francijas pārvaldes iestāžu reģionālajā līmenī īstenoto praksi piešķirt atbrīvojumus attiecībā uz pirmajām trim jūdzēm no Francijas piekrastes. Lūgumraksta iesniedzējs apgalvo, ka šie atbrīvojumi galvenokārt veicina grunts tralēšanu, kas ir vismazāk ilgtspējīgā zvejas tehnika un kaitē jūras zonai un kas apdraud un samazina bioloģisko daudzveidību un ūdens dzīvos resursus. Viņš iebilst pret atbrīvojumu vispārināšanu visos piekrastes departamentos un norāda, ka ir gandrīz neiespējami nodot lietu Valsts padomei, ņemot vērā divu mēnešu termiņu prasības celšanai valsts līmenī.

openPetition international