Handelspolitik

Vonóhálós halászat alkalmazásának az Atlanti-óceán északkeleti partjától számított 3 mérföldön belüli, eltérési lehetőség nélküli tilalmáról 

Association de Défense des Ressources Marines ( numéro RNA W332021802)
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
6 Supporters 6 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  2. Collection yet 11 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

A petíció benyújtója uniós szintű jogszabályok megalkotását kéri a tagállamok parti tengerein folytatott vonóhálós halászatról. Helyteleníti a francia közigazgatás által regionális szinten engedélyezett szabály alóli kivételeket a francia partszakasztól számított első három mérföldön belül. Elmondása szerint ezek a kivételek elsősorban a fenékvonóhálós halászatot támogatják, amely a legkevésbé fenntartható halászati technika, károsítja a tengeri területeket, fenyegeti és megtizedeli a biológiai sokféleséget és a vízi élővilágot. A petíció benyújtója ellenzi, hogy általánossá tegyék a kivételeket valamennyi tengerpartmenti megyében, valamint hogy szinte lehetetlen az üggyel az államtanácshoz fordulni, mivel nemzeti szinten csak két hónap elteltével tehetők lépések.

Thank you for your support, Association de Défense des Ressources Marines ( numéro RNA W332021802)
pro

Not yet a PRO argument.

contra

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now