Dėl žvejybos tralais draudimo trijų mylių nuo šiaurės rytų Atlanto pakrantės atstumu be galimybės taikyti išimtis

Petitioner
6 supporters 6 in European Union

Collection finished

6 supporters 6 in European Union

Collection finished

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Peticijos pateikėjas prašo priimti ES lygmens teisės aktą dėl žvejybos tralais valstybių narių teritoriniuose vandenyse. Jis kritiškai vertina išimčių, suteikiamų Prancūzijos administracijos regionų lygmeniu, taikymą trijų artimiausių mylių nuo Prancūzijos pakrantės atstumu. Jis teigia, kad šios išimtys palankiausios žvejybai dugniniais tralais – mažiausiai tvariam žvejybos būdui. Dėl to kenčia jūros teritorija, kyla grėsmė biologinei įvairovei ir gyviesiems vandens ištekliams bei skatinamas jų nykimas. Peticijos pateikėjas nesutinka su tuo, kad išimtys būtų apibendrinamos visuose pakrančių departamentuose ir kad klausimo faktiškai neįmanoma nukreipti Valstybės Tarybai, turint galvoje dviejų mėnesių terminą ieškiniui nacionaliniu lygmeniu pateikti.

Link to the petition

Image with QR code