Umwelt

Par to, ka Trebuhenas (Kadisa) pilsētattīstības ģenerālplānā nav iekļauts stratēģiskais vides novērtējums

Ecologistas en Acción
1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 3 Wochen

Lūgumraksta iesniedzējs pauž bažas par pilsētattīstības ģenerālplāna grozījumu, ko Trebuhenas pašvaldības iestādes apstiprināja 2019. gada 8. maijā, pārkāpdamas Direktīvu 2001/42/EK un Direktīvu 92/43/EEK un nopietni apdraudēdamas Donjanas īpaši aizsargājamo dabas teritoriju un īpašo aizsargājamo teritoriju un Gvadalkiviras estuāra īpaši aizsargājamo dabas teritoriju. Šis grozījums faktiski ļauj saskaņā ar zemes izmantošanas plānu būvēt 300 mājokļus un paplašina būvatļaujas, lai piesaistītu vajadzīgās investīcijas piekļuves un infrastruktūras darbiem, īpašuma attīstīšanai un golfa laukuma ierīkošanai. Tas turklāt paver ceļu diversifikācijai, atļaujot uzņēmējdarbību un privātu būvju ierīkošanu. Plānotā būvniecība (ko plāns paredz 16. sadaļā “Tūrisms”) notiks blakus divām Natura 2000 īpaši aizsargājamām dabas teritorijām — Gvadalkiviras estuāram (Bajo Guadalquivir ES6150019) un Donjanai (ES0000024).

Thank you for your support, Ecologistas en Acción

openPetition international