Umwelt

în numele „Ecologiști în acțiune”, privind omiterea unei evaluări strategice de mediu în planul general de dezvoltare urbană din Trebujena (Cádiz)

Ecologistas en Acción
1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 4 Wochen

Petiționarul își exprimă îngrijorarea cu privire la o modificare a planului general de dezvoltare urbană aprobat la 8 mai 2019 de către autoritățile municipale din Trebujena, care încalcă Directiva 2001/42/CE și Directiva 92/43/CEE, punând în pericol grav SAC-SPA Doñana și SAC din estuarul fluviului Guadalquivir. Prin această modificare se dă undă verde la construirea a 300 de locuințe în cadrul planului de amenajare a teritoriului, extinzând autorizațiile de construcție pentru a mobiliza investițiile necesare pentru lucrările de acces și infrastructură, dezvoltarea proiectelor imobiliare și realizarea unui teren de golf. Se prevede, de asemenea, diversificarea, permițând activitățile economice și instalațiile private. Proiectul de dezvoltare (care este inclus în plan la secțiunea 16 - Turismul) este adiacent a două arii speciale de conservare Natura 2000 - estuarul fluviului Guadalquivir (Bajo Guadalquivir ES6150019) și Doñana (ES0000024).

Thank you for your support, Ecologistas en Acción

openPetition international