Umwelt

Samuel Martin Sosa organisatsiooni Ecologistas en Acción nimel strateegilise keskkonnamõju hindamise väljajätmise kohta Trebujena linna üldplaneeringust (Cádiz)

Ecologistas en Acción
1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining 5 Wochen

Petitsiooni esitaja väljendab muret Trebujena omavalitsuse poolt 8. mail 2019 heaks kiidetud linna üldplaneeringu muutmise pärast, millega rikutakse direktiive 2001/42/EÜ ja 92/43/EMÜ ja seatakse tõsiselt ohtu Doñana erikaitseala ja linnuala ning Guadalquiviri suudmeala erikaitseala. Selle muudatusega antakse luba ehitada maakasutuskava raames 300 elamuüksust, laiendades ehituslube, et võimendada juurdepääsuks ja infrastruktuuritöödeks, kinnisvaraarenduseks ja golfiväljaku loomiseks vajalikke investeeringuid. Samuti nähakse sellega ette tegevuse mitmekesistamine, võimaldades äritegevust ja erarajatisi. Kavandatav arendus (mis sisaldub planeeringu 16. jaos „Turism“) asub kahe Natura 2000 erikaitseala – Guadalquiviri suudmeala (Bajo Guadalquivir ES6150019) ja Doñana (ES0000024) – läheduses.

Thank you for your support, Ecologistas en Acción

openPetition international