Gesundheit

Par Aragonas veselības dienesta nevienlīdzīgu attieksmi pret daļu no tā darbiniekiem

Belen Moreno Solano
  1. Launched 16/10/2019
  5. decision

Lūgumraksta iesniedzējs nosoda diskrimināciju, no kuras kopš 2010. gada cieš daļa Aragonas Veselības dienesta darbinieku (vadība un dienesta personāls, kā arī veselības nozares darbinieku apmācības personāls), jo no šā gada viņiem tika piešķirts trešais profesionālās karjeras līmenis, bet atšķirībā no augstskolu absolventiem un veselības aprūpes iestāžu absolventiem viņiem tas joprojām nav iekļauts atalgojumā. Lūgumraksta iesniedzējs uzskata, ka nav objektīva un saprātīga pamatojuma tam, ka, lai gan medicīnas augstskolu absolventiem un absolventiem maksā par to, ka viņiem ir trešais profesionālās karjeras līmenis, citu kategoriju profesionāļi, kas saņem ievērojami zemākas algas, nesaņem atalgojumu par šo trešo profesionālās karjeras līmeni. Vienīgā objektīvā atšķirība ir tā, ka viņi pieder pie citas tiesību aktos noteiktas kategorijas, kurai ir paredzēts zemāks atalgojums.

Thank you for your support, Belen Moreno Solano