Health

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Η αναφέρουσα καταγγέλλει τις διακρίσεις που υφίσταται μέρος των εργαζομένων της υπηρεσίας υγείας της Αραγονίας (προσωπικό διοίκησης και υπηρεσιών και εκπαιδευτικό προσωπικό στον τομέα της υγείας) από το 2010, οι οποίοι ενώ τους έχει αναγνωριστεί από το ίδιο έτος το τρίτο κλιμάκιο επαγγελματικής σταδιοδρομίας, σε αντίθεση με τους πτυχιούχους και τους πτυχιούχους στον τομέα της υγείας, εξακολουθούν να μην λαμβάνουν την αντίστοιχη αμοιβή τους. Η αναφέρουσα θεωρεί ότι δεν υπάρχει αντικειμενική και εύλογη αιτιολόγηση για το γεγονός ότι, ενώ οι πτυχιούχοι και οι πτυχιούχοι στον τομέα της υγείας αμείβονται με βάση το τρίτο κλιμάκιο της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, οι επαγγελματίες διαφορετικών κατηγοριών, οι οποίοι λαμβάνουν επίσης σημαντικά χαμηλότερους μισθούς, δεν λαμβάνουν την αμοιβή που αναλογεί στο τρίτο κλιμάκιο επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Η μόνη αντικειμενική διαφορά είναι ότι αυτοί υπάγονται σε διαφορετικό νομικό καθεστώς που προβλέπει χαμηλότερους μισθούς.

Link to the petition

Image with QR code