Verwaltung

O osnivanju novog odbora EU-a za imigraciju

S. D.
0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Podnositelj predstavke poziva na osnivanje odbora za imigraciju, čiji bi cilj bio smanjenje imigracije u države članice kada to bude potrebno. Svaka bi država članica u tom odboru imala izabranog predstavnika te bi u slučaju prekomjerne imigracije imala ovlast utjecati na druge članove odbora i Europski parlament kako bi se poduzele mjere za njezino smanjenje. Prema mišljenju podnositelja predstavke, takvom bi se mjerom odgovorilo na zabrinutost mnogih država članica zbog problema imigracije te omogućilo Ujedinjenoj Kraljevini da održi drugačiji referendum o napuštanju EU-a, s obzirom na to da bi rezultat mogao biti drugačiji kada se suoči s najvećom brigom građana Ujedinjene Kraljevine, imigracijom.

Thank you for your support, S. D.