Verwaltung

0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petitsiooni esitaja nõuab uue sisserändekomisjoni loomist, mille ülesanne oleks vähendada vajaduse korral sisserännet liikmesriikidesse. Igal liikmesriigil oleks sisserändekomisjonis valitud esindaja ja liigse sisserände korral oleks esindajal õigus mõjutada teisi komisjoni liikmeid ja Euroopa Parlamenti, et nad võtaksid meetmeid sellise liigse sisserände vähendamiseks. Petitsiooni esitaja arvates aitaks selline meede lahendada paljude riikide muresid ning võimaldaks Ühendkuningriigil korraldada ühtlasi EList lahkumise kohta uue rahvahääletuse, mille puhul muutub ELi jäämise tähendus, kuna kõnealune meede pakub lahendust Ühendkuningriigi kodanike kõige suuremale murele ehk sisserändele.

Thank you for your support, S. D.