Verwaltung

относно създаването на нов комитет за имиграция в ЕС

S. D.
0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Вносителят на петицията призовава за създаване на комитет за имиграция, чиято цел ще бъде да се намали имиграцията в държавите членки, когато е необходимо. Всяка държава членка ще има изборно място в такъв комитет и в случай на прекомерна имиграция ще има възможност да подтикне другите членове на комитета и на Европейския парламент да предприемат действия за намаляването на прекомерната имиграция. Според вносителя на петицията подобна мярка ще отговори на опасенията на редица държави, но и ще позволи на Обединеното кралство да проведе различен референдум относно излизането си от ЕС, тъй като опцията за оставане ще се промени, като се вземе предвид първото и най-важно опасение на гражданите на Обединеното кралство – имиграцията.

Thank you for your support, S. D.