Verwaltung

0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Peticijos pateikėjas ragina įsteigti Imigracijos komitetą, kurio tikslas būtų prireikus sumažinti imigraciją į valstybes nares. Kiekviena valstybė narė turėtų balsavimo būdu išrinktą atstovą tokiame komitete ir pernelyg didelės imigracijos atveju galėtų įtikinti kitus komiteto narius ir Europos Parlamentą, imtis veiksmų siekiant sumažinti pernelyg didelę imigraciją. Peticijos pateikėjo nuomone, įdiegus tokią priemonę būtų reaguojama į daugelio šalių susirūpinimą ir Jungtinei Karalystei būtų sudaryta galimybė surengti kitą referendumą dėl išstojimo iš ES, nes pasilikimo ES galimybė būtų kitokia, kadangi būtų sprendžiama didžiausia susirūpinimą JK piliečiams kelianti problema – imigracija.

Thank you for your support, S. D.