Verwaltung

Par jaunas imigrācijas komitejas izveidi ES

S. D.
0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Lūgumraksta iesniedzējs aicina izveidot imigrācijas komiteju, kuras mērķis būtu vajadzības gadījumā samazināt imigrāciju uz dalībvalstīm . Katrai dalībvalstij šādā komitejā būtu ievēlēta vieta un, pārmērīgas imigrācijas gadījumā, tai būtu tiesības pārliecināt citus komitejas locekļus un Eiropas Parlamentu veikt pasākumus, lai samazinātu šādu pārmērīgu imigrāciju. Lūgumraksta iesniedzējs uzskata, ka šāds pasākums ne tikai mazinātu daudzu nāciju bažas, bet arī ļautu Apvienotai Karalistei rīkot citādāku referendumu par izstāšanos no ES, jo izvēle “palikt” būtu citāda, risinot Apvienotās Karalistes iedzīvotāju lielākajās bažas – imigrāciju.

Thank you for your support, S. D.