Verwaltung

Privind instituirea unei noi comisii pentru imigrație în UE

S. D.
0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petiționarul solicită instituirea unei comisii pentru imigrație al cărui scop ar fi, atunci când este necesar, reducerea imigrației în statele membre. În cadrul unei astfel de comisii, fiecare stat membru ar avea un reprezentant ales și, în caz de imigrație excesivă, ar avea puterea de a influența alți membri ai comisiei și ai Parlamentul European să ia măsuri pentru a reduce această imigrare excesivă. În opinia petiționarului, o astfel de măsură ar aborda preocupările multor națiuni și ar permite, de asemenea, Regatului Unit să organizeze un alt referendum cu privire la ieșirea din UE, dat fiind că opțiunea de a rămâne ar putea lua o întorsătură nouă dacă cea mai mare preocupare a cetățenilor, și anume imigrația, ar fi abordată.

Thank you for your support, S. D.