Verwaltung

O vytvorení nového výboru pre prisťahovalectvo v EÚ

S. D.
0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Predkladateľ petície požaduje vytvorenie výboru pre prisťahovalectvo, ktorého cieľom by bolo obmedziť v prípade potreby prisťahovalectvo do členských štátov. Každý členský štát by si do výboru zvolil jedného zástupcu, ktorý by v prípade nadmerného prisťahovalectva mal právomoc nabádať ostatných členov výboru a Európsky parlament, aby prijali opatrenia na obmedzenie tohto prisťahovalectva. Podľa predkladateľa petície by takéto opatrenie riešilo obavy mnohých krajín a zároveň by umožnilo Spojenému kráľovstvu usporiadať nové referendum o vystúpení z EÚ, pretože možnosť zotrvania by sa vyriešením najväčšieho problému občanov Spojeného kráľovstva, a síce prisťahovalectva, zmenila.

Thank you for your support, S. D.