Verwaltung

0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Vlagatelj peticije poziva k ustanovitvi odbora za priseljevanje, katerega cilj bi bil po potrebi zmanjšati priseljevanje v države članice. Vsaka država članica bi v ta odbor izvolila svojega predstavnika, ki bi v primeru čezmernega priseljevanja lahko spodbudil ostale člane in Evropski parlament k ukrepanju in zmanjšanju prekomernega priseljevanja. Ta ukrep bi po njegovem mnenju odgovoril na pomisleke mnogih držav. Poleg tega bi lahko Združeno kraljestvo izvedlo drugačen referendum o izstopu iz EU, saj bi z obravnavanjem najpomembnejšega vprašanja njegovih državljanov – priseljevanje – spremenili možnost, da Združeno kraljestvo ostane v EU.

Thank you for your support, S. D.