Verwaltung

EU-ban egy új bevándorlási bizottság létrehozásáról

S. D.
0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

A petíció benyújtója olyan bevándorlási bizottság létrehozását kéri, amelynek célja szükség esetén a tagállamokba irányuló bevándorlás csökkentése lenne. A szóban forgó bizottságban minden egyes tagállam megválasztott tagot küldene, túlzott mértékű bevándorlás esetén pedig a tagállamoknak lehetősége lenne más bizottsági tagokat és az Európai Parlamentet olyan célból befolyásolni, hogy tegyenek intézkedéseket a szóban forgó túlzott mértékű bevándorlás csökkentése céljából. A petíció benyújtójának nézete szerint ez az intézkedés sok nemzet aggályait megoldaná, ám azt is lehetővé tenné, hogy az Egyesült Királyság újabb népszavazást tartson az EU-ból való kilépésről, mivel az EU-ban maradás lehetősége más fényben tűnne fel az egyesült királyságbeli polgárok legfőbb problémájának, a bevándorlásnak a kezelése esetén.

Thank you for your support, S. D.