Umwelt

Donatella Mercatelli komitee Piazza Poggibonsi nimel koos 1200 allkirjaga kohaliku omavalitsuse kava kohta kaotada linna roheala

comitato di Piazza Mazzini Poggibonsi (SI)
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petitsiooni esitaja on vastu kohaliku omavalitsuse kavale hävitada linna roheala, võttes linnaväljakul maha 35 täiskasvanud puud, tehes seda Euroopa Struktuurifondist toetatava heakorrastusprojekti raames, mis kiideti heaks eelnevalt üldsusega konsulteerimata. Kesklinna roheala hävitamine on vastuolus kliimamuutustega kohanemise, keskkonnakaitse ja ressursitõhususe alaste eesmärkidega, mis on sätestatud määruse (EL) nr 1303/2013 (millega kehtestatakse ühissätted Euroopa struktuurifondide ja nende tõhusa kasutamise tagamiseks) artikli 9 punktides 5 ja 6. Petitsioonile allakirjutanud nõuavad siiski, et ELi vahendeid kasutataks väljaku säilitamiseks ja kaitsmiseks ning roheala taastamiseks uute puude istutamisega, kasutades kõnealuseid vahendeid nõuetekohaselt.

Thank you for your support, comitato di Piazza Mazzini Poggibonsi (SI)
pro

contra