Umwelt

V imenu odbora Piazza Poggibonsi, skupaj s 1200 podpisi, o nasprotovanju občinskemu načrtu uničenja mestne zelene površine ,

comitato di Piazza Mazzini Poggibonsi (SI)
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
32 Supporters 32 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 7 weeks
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Vlagateljica peticije nasprotuje načrtu, v skladu s katerim nameravajo občinski organi na zelenem območju mestnega trga v okviru projekta „prenove“, financiranega iz evropskega strukturnega sklada, ki je bil potrjen brez predhodnega javnega posvetovanja, podreti 35 odraslih dreves. Uničenje zelene površine v mestnem središču je v nasprotju s cilji prilagajanja podnebnim spremembam, varstva okolja in učinkovite rabe virov iz člena 9(5) in (6) Uredbe (EU) št. 1303/2013 o skupnih določbah o evropskih strukturnih skladih in pravilih za njihovo učinkovito uporabo. Podpisniki peticije pozivajo, naj se sredstva iz skladov EU uporabijo za ohranitev in varstvo trga ter obnovo zelene površine, in sicer s ponovno zasaditvijo dreves, kar bi pomenilo ustrezno uporabo omenjenih skladov.

Thank you for your support, comitato di Piazza Mazzini Poggibonsi (SI)

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now