Umwelt

U ime odbora Piazza Poggibonsi, s 1 200 priloženih potpisa, o suprotstavljanju planu općinskih vlasti da se uništi jedno zeleno gradsko područje 

comitato di Piazza Mazzini Poggibonsi (SI)
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
30 Supporters 30 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  2. Collection yet 11 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Podnositeljica predstavke protivi se planovima općinskih vlasti da unište zeleno područje sječom 35 potpuno odraslih stabala na gradskom trgu u okviru projekta „sanacija” europskog strukturnog fonda (ESF), koji je odobren bez prethodnog javnog savjetovanja. Uništenje zelenog područja smještenog u centru grada protivi se prilagodbi na klimatske promjene, zaštiti okoliša i ciljevima učinkovitosti resursa postavljenim u članku 9. stavcima 5. i 6. Uredbe (EU) br. 1303/2013 o utvrđivanju zajedničkih odredbi o europskim strukturnim fondovima i pravilima kojima se jamči njihovo učinkovito korištenje. Potpisnici predstavke pozivaju da se sredstva EU-a iskoriste za očuvanje i zaštitu trga te za obnovu zelenog područja ponovnom sadnjom stabala, čime bi se ispravno upotrijebila dotična sredstva.

Thank you for your support, comitato di Piazza Mazzini Poggibonsi (SI)
pro

Not yet a PRO argument.

contra

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now