Umwelt

Lūgumraksts Nr. 0525/2018, ko Piazza Poggibonsi komitejas vārdā iesniedza Itālijas valstspiederīgā Donatella Mercatelli un kam pievienoti 1200 paraksti, iebilstot pret pašvaldības iestāžu plānu iznīcināt pilsētas zaļo zonu

comitato di Piazza Mazzini Poggibonsi (SI)
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 7 weeks

Lūgumraksta iesniedzēja iebilst pret pašvaldības iestāžu plāniem iznīcināt zaļo zonu, pilsētas laukumā izcērtot 35 nobriedušus kokus saistībā ar Eiropas strukturālo fondu (ESF) atbalstītu "atjaunošanas" projektu, kas ir apstiprināts bez iepriekšējas sabiedriskās apspriešanas. Pilsētas centra zaļās zonas iznīcināšana ir pretrunā mērķiem saistībā ar pielāgošanos klimata pārmaiņām, vides aizsardzību un resursu efektīvu izmantošanu, kas noteikti 9. panta 5. un 6. punktā Regulā (ES) Nr. 1303/2013, ar ko paredz kopīgus noteikumus par Eiropas strukturālajiem fondiem un noteikumus to efektīvai izmantošanai. Lūgumraksta iesniedzēji aicina ES līdzekļus izmantot laukuma saglabāšanai un aizsardzībai un zaļās zonas atjaunošanai, stādot jaunus kokus un atbilstīgi izmantojot attiecīgos līdzekļus.

Thank you for your support, comitato di Piazza Mazzini Poggibonsi (SI)