Umwelt

în numele Comisiei Piazza Poggibonsi, însoțită de 1200 de semnături, privind opoziția față de un plan al autorităților municipale de a distruge o zonă verde urbană

comitato di Piazza Mazzini Poggibonsi (SI)
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petiționara se opune planurilor autorităților municipale de a distruge o zonă verde prin tăierea a 35 de arbori complet dezvoltați într-o piață a orașului ca parte a unui proiect de reamenajare prin Fondul structural european (FSE) care a fost aprobat fără o consultare publică prealabilă. Distrugerea zonei verzi aflate în centrul orașului este contrară adaptării la schimbările climatice, protecției mediului și obiectivelor de utilizare eficientă a resurselor stabilite în articolul 9 alineatele (5) și (6) din Regulamentul (UE) nr. 1303/2013 de stabilire a unor dispoziții comune privind fondurile structurale europene și a unor norme menite să asigure utilizarea lor eficientă. Totuși, semnatarii petiției solicită ca fondurile UE să fie utilizate pentru conservarea și protecția pieței și refacerea zonei verzi prin replantarea copacilor, utilizând în mod corespunzător fondurile în cauză.

Thank you for your support, comitato di Piazza Mazzini Poggibonsi (SI)
pro

contra