Umwelt

Dėl oro kokybės apsaugos Reno miesto teritorijoje (Prancūzija)

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Peticijos pateikėjas apgailestauja, kad Reno miesto teritorijoje Pacé regione išduotas leidimas statyti prekybos centrą „Open Sky“ ir teigia, kad dėl šio projekto labai pablogės oro kokybė jau ir taip užterštoje teritorijoje. Jis teigia, kad viešuoju transportu nebus lengva pasiekti šį prekybos centrą, todėl bus apkrauti keliai ir susidarys grūstys. Peticijos pateikėjas taip pat įtaria, kad Direktyva 2008/50/EB dėl aplinkos oro kokybės ir švaresnio oro Europoje reglamentuojamos ribinės vertės nebuvo visapusiškai perkeltos į Prancūzijos teisę, ypač kai tai susiję su NO2 ir KD10 vertėmis, o tarša Remo miesto teritorijoje yra tema, kurios atžvilgiu ESTT yra nagrinėjama byla, kurią Prancūzijai iškėlė Europos Komisija.

Thank you for your support, E. P.