Umwelt

õhu kvaliteedi kaitse kohta Rennes’i linnapiirkonnas (Prantsusmaa)

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petitsiooni esitaja mõistab hukka loa andmise kaubanduskeskuse „Open Sky“ ehitamiseks Rennes’i linnapiirkonnas Pacés ning väidab, et selle projekti tulemusel halveneb oluliselt õhu kvaliteet juba niigi reostunud piirkonnas. Ta väidab, et kaubanduskeskusele ei pääse ühistranspordi abil hõlpsasti ligi ning selle tagajärg on suur teekasutus ja ummikud. Petitsiooni esitaja väidab ka seda, et direktiivis 2008/50/EÜ (välisõhu kvaliteedi ja Euroopa õhu puhtamaks muutmise kohta) sätestatud regulatiivseid künniseid ei ole Prantsusmaa õigusesse täielikult üle võetud, eelkõige seoses NO2 ja PM10 piirtasemetega, ja et Rennes`i linnapiirkonna õhusaaste on osa pooleliolevast kohtuasjast, mille Euroopa Komisjon algatas Euroopa Liidu Kohtus Prantsusmaa vastu.

Thank you for your support, E. P.