Umwelt

Par gaisa kvalitātes aizsardzību Rennas pilsētas teritorijā (Francijā)

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Lūgumraksta iesniedzējs pauž nožēlu par to, ka ir dota atļauja veikt tirdzniecības centra „Open Sky” būvniecības darbus Pacé, Rennas pilsētas teritorijā, un apgalvo, ka šis projekts būtiski pasliktinās gaisa kvalitāti teritorijā, kurā gaiss jau ir piesārņots. Viņš apgalvo, ka šis tirdzniecības centrs būs grūti sasniedzams ar sabiedrisko transportu un līdz ar to ceļu satiksme tiks pārslogota un radīsies sastrēgumi. Lūgumraksta iesniedzējs arī apgalvo, ka Francijas tiesību aktos nav pilnībā transponētas Direktīvā 2008/50/EK par gaisa kvalitāti un tīrāku gaisu Eiropai paredzētās regulatīvās robežvērtības, jo īpaši attiecībā uz NO2 un PM10 vērtībām, un ka piesārņojums Rennas pilsētas teritorijā ir daļa no lietas, ko Eiropas Komisija ir ierosinājusi Eiropas Savienības Tiesā pret Franciju.

Thank you for your support, E. P.