Zusammenleben

14 kaebuse esitaja nimel koos kahe allkirjaga varjupaigataotlejate kohtlemise kohta Bulgaarias

O. M.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 2 days

Petitsiooni esitaja esitab petitsiooni Afganistani varjupaigataotlejate rühma nimel, kes on viibinud Bulgaarias suletud ja/või avatud kinnipidamislaagrites. Neid varjupaigataotlejaid on selles riigis väidetavalt väärkoheldud ja sunnitud neid sõrmejälgi andma, mis petitsiooni esitaja arvates on ebaseaduslik, kuna sellisel moel loetakse nad vastu nende tahtmist varjupaigataotlejateks Bulgaarias. Ta viitab sellega seoses Dublini määrusele (604/2013/EL), millega määratakse kindlaks riik, kes vastutab varjupaigataotluse läbivaatamise eest. Kõik need isikud annavad teada alandavatest kinnipidamistingimustest, sh ebainimlikust kohtlemisest turvateenistuse ja valvurite poolt, tõlgi puudumisest ülekuulamistel, toidupuudusest, puudulikest sanitaartingimustest ning isegi väidetavatest mõrvadest kinnistes laagrites.

Thank you for your support, O. M.

openPetition international