Zusammenleben

în numele a 14 reclamanți, însoțită de două semnături, privind tratamentul solicitanților de azil din Bulgaria

O. M.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petiționarul trimite petiția în numele unui grup de solicitanți de azil afgani, care au trecut prin tabere de detenție închise și/sau deschise în Bulgaria. Se presupune că solicitanții de azil au fost maltratați și forțați să își furnizeze amprentele în această țară, fapt ce, în opinia sa, reprezintă o practică ilegală deoarece, în acest fel, se consideră că ei sunt solicitanți de azil în Bulgaria, împotriva voinței lor. El invocă în acest sens Regulamentul Dublin nr. 604/2013/UE care stabilește țara responsabilă de examinarea unei cereri de azil. . Toți raportează condiții de detenție degradante: tratament inuman din partea serviciilor de securitate și a gardienilor, lipsa unui interpret în timpul interogatoriilor, lipsa de alimente, condiții sanitare inexistente și chiar presupuse cazuri de asasinate comise de gardieni în taberele de detenție închise.

Thank you for your support, O. M.
pro

contra