Zusammenleben

Par attieksmi pret patvēruma meklētājiem Bulgārijā

Petitioner
30 Supporters 30 in European Union
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Lūgumraksta iesniedzējs iesniedz lūgumrakstu to afgāņu patvēruma meklētāju grupas vārdā, kuri uzturējās slēgtās un/vai atvērtās aizturēšanas nometnēs Bulgārijā. Šie patvēruma meklētāji esot cietuši no cietsirdīgas izturēšanās un bijuši spiesti dot pirkstu nospiedumus šajā valstī, kas, pēc viņa domām, ir nelikumīga prakse, jo tādējādi viņi faktiski tiek uzskatīti par patvēruma meklētājiem Bulgārijā pret pašu gribu. Šajā saistībā lūgumraksta iesniedzējs atsaucas uz Dublinas Regulu Nr. 604/2013/ES, ar ko nosaka dalībvalsti, kura ir atbildīga par patvēruma pieteikuma izskatīšanu Viņi visi ziņo par pazemojošiem aizturēšanas apstākļiem: drošības dienestu un apsargu necilvēcīgu izturēšanos, tulka trūkumu nopratināšanās, pārtikas trūkumu, sanitāro apstākļu nenodrošināšanu un pat par slēgto aizturēšanas nometņu apsargu, iespējams, pastrādātām slepkavībām.

openPetition international