Handelspolitik

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Předkladatel píšící jménem sdružení Association de Défense des Ressources Marines (Sdružení na obranu mořských zdrojů) vyzývá Komisi, aby rychle navrhla novou minimální velikost, do které je mořčák evropský chráněn, a novou minimální velikost ok sítě pro pasivní zařízení zaměřující se na lov mořčáka evropského do doby přijetí dalších silných opatření, jako je ochrana oblastí tření, s cílem pomoci zabránit tomu, aby z Biskajského zálivu zcela zmizeli mořčáci evropští a jejich rybáři. Sdružení na obranu mořských zdrojů vyzývá Parlament, aby si uvědomil rozdíl mezi oznámením záměru a postupy v daném případě, kterým se zabývá tato petice, a aby využil své pravomoci k tomu, aby se tímto rozdílem zabýval.

Thank you for your support, Association de Défense des Ressources Marines
pro