Handelspolitik

от името на Association de Défense des Ressources Marines, относно минималния размер на лаврака и минималния размер на отвора на мрежите за статичните риболовни съоръжения за улов на лаврак в Бискайския залив

Association de Défense des Ressources Marines
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Вносителят на петицията, който пише от името на Association de Défense des Ressources Marines („Асоциация за защита на морските ресурси“), призовава Комисията да предложи своевременно нов минимален размер на опазване по отношение на лаврака и нов минимален размер на отвора на мрежите за статичните риболовни съоръжения за улов на лаврак, в очакване на по-нататъшни строги мерки, като например защитата на зоните за размножаване, с цел да се допринесе за предотвратяване на пълното изчезване на лаврака и на риболовците на лаврак в Бискайския залив. Асоциацията за защита на морските ресурси призовава Парламента да вземе предвид разминаването между заявените намерения и практиките в конкретния случай, повдигнат в настоящата петиция, и да използва правомощията си за неговото отстраняване.

Thank you for your support, Association de Défense des Ressources Marines

openPetition international