Handelspolitik

För Association de Défensedes Ressources Marines, om minsta storlek på havsabborre och minsta maskstorlek för passiva fiskeredskap för havsabborre i Biscayabukten  

Association de Défense des Ressources Marines
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
20 Supporters 20 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 6 weeks
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Framställaren, som skriver för Association de Défense des Ressources Marines (Föreningen för försvar av marina resurser) uppmanar kommissionen att snabbt föreslå en ny minsta bevarandestorlek för havsabborre och en ny minsta maskstorlek för passiva fiskeredskap för havsabborre, i avvaktan på ytterligare kraftfulla åtgärder som t.ex. skydd av lekområden, för att hjälpa till att förhindra att Biscayabukten helt och hållet förlorar sina havsabborrar och havsabborrfiskare. Föreningen för försvar av marina resurser uppmanar Europaparlamentet att vara medvetet om skillnaden mellan avsiktsförklaringar och praxis i det specifika fall som behandlas i denna framställning, och att använda sin befogenhet att ta itu med detta.

Thank you for your support, Association de Défense des Ressources Marines

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now