Handelspolitik

V imenu združenja Association de Défensedes Ressources Marines, o najmanjši velikosti brancina in najmanjši velikosti mrežnega očesa za mirujoča orodja za lov na brancina v Biskajskem zalivu  ,

Association de Défense des Ressources Marines
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Vlagatelj peticije v imenu združenja Association de Défense des Ressources Marines (Združenje za zaščito morskih virov) poziva Komisijo, naj hitro predlaga novo najmanjšo velikost ohranjanja za brancina in novo najmanjšo velikost mrežnega očesa za mirujoča orodja za lov na brancina, dokler ne bodo na voljo nadaljnji strogi ukrepi, kot je zaščita drstitvenih območij, da bi preprečili popolno izginotje brancina in prenehanje delovanja ribičev, ki lovijo brancina, v Biskajskem zalivu. Združenje za zaščito morskih virov poziva Parlament, naj se zaveda vrzeli med izraženimi namerami in praksami v zadevnem primeru, obravnavanem v tej peticiji, ter uporabi svoje pristojnosti za odpravljanje teh težav.

Thank you for your support, Association de Défense des Ressources Marines
pro