Handelspolitik

Tengeri süllő minimális méretéről és a tengeri süllőnek a Vizcayai-öbölben történő halászatához használt passzív halászeszközök legkisebb szembőségéről

Association de Défense des Ressources Marines
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

A petíció benyújtója az Association de Défensedes Ressources Marines (Egyesület a Tengeri Erőforrások Védelméért) nevében ír, és kéri a Bizottságot, hogy mielőbb javasoljon egy új minimális állományvédelmi referenciaméretet a tengeri süllőre, valamint a tengeri süllő halászatához használt passzív halászeszközök új legkisebb szembőségére vonatkozóan, amíg további szigorú, többek között az ívóhelyek védelmét érintő intézkedések nem lépnek életbe, hogy megakadályozható legyen, hogy a Vizcayai-öbölből eltűnjenek a tengeri süllők és a tengerisüllő-halászok. Az Association de Défensedes Ressources Marines arra kéri a Parlamentet, hogy legyen tudatában a szándéknyilatkozatok és a gyakorlat közötti ellentmondásnak a jelen petícióban foglalt kérdést illetően, és tegye meg a hatalmában álló lépéseket a helyzet megoldására.

Thank you for your support, Association de Défense des Ressources Marines
pro