Handelspolitik

în numele Association de Défense des Ressources Marines, privind dimensiunea minimă a lupului-de-mare și dimensiunea minimă a plasei pentru uneltele de pescuit fixe utilizate pentru pescuitul lupului-de-mare în Golful Biscaya

Association de Défense des Ressources Marines
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petiționarul, care se adresează în numele Association de Défense des Ressources Marines (Asociația pentru protejarea resurselor marine), solicită Comisiei să propună de urgență o nouă dimensiune minimă pentru conservarea lupului-de-mare și o nouă dimensiune minimă a plasei pentru uneltele de pescuit fixe utilizate pentru pescuitul lupului-de-mare, în așteptarea unor măsuri suplimentare mai stricte, cum ar fi protejarea zonelor de depunere a icrelor, pentru a contribui la prevenirea dispariției totale a lupului-de-mare și a pescarilor de lup-de-mare din Golful Biscaya. Asociația pentru protejarea resurselor marine solicită Parlamentului să țină cont de decalajul dintre declarațiile de intenție și practicile în cazul specific abordat de prezenta petiție și să facă uz de competențele sale pentru a-l soluționa.

Thank you for your support, Association de Défense des Ressources Marines
pro