Handelspolitik

Philippe Garcia Association de Défense des Ressources Marines nimel Biskaia lahe huntahvena alammõõdu ja huntahvena püügiks kasutatavate seisevpüüniste võrgusilma väikseima suuruse kohta

Petitioner
20 Supporters 20 in European Union
Collection finished
  1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Association de Défense des Ressources Marines (mereressursside kaitseühingu) nimel kirjutav petitsiooni esitaja palub komisjonil kiiresti teha ettepaneku huntahvena uue alammõõdu ja huntahvena püügiks kasutatavate seisevpüüniste võrgusilma väikseima suuruse kohta, kuni on võetud sellised edasised rangemad meetmed nagu kudemiskohtade kaitse, et vältida huntahvena täielikku kadumist Biskaia lahest ja huntahvenaid püüdvate kalurite töötuks jäämist. Association de Défense des Ressources Marines palub parlamendil petitsioonis käsitletud juhtumi puhul mõista erinevust väljendatud kavatsuste ja tegelikkuse vahel ning kasutada selle küsimuse käsitlemisel oma volitusi.