Handelspolitik

Philippe Garcia Association de Défense des Ressources Marines nimel Biskaia lahe huntahvena alammõõdu ja huntahvena püügiks kasutatavate seisevpüüniste võrgusilma väikseima suuruse kohta

Association de Défense des Ressources Marines
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Association de Défense des Ressources Marines (mereressursside kaitseühingu) nimel kirjutav petitsiooni esitaja palub komisjonil kiiresti teha ettepaneku huntahvena uue alammõõdu ja huntahvena püügiks kasutatavate seisevpüüniste võrgusilma väikseima suuruse kohta, kuni on võetud sellised edasised rangemad meetmed nagu kudemiskohtade kaitse, et vältida huntahvena täielikku kadumist Biskaia lahest ja huntahvenaid püüdvate kalurite töötuks jäämist. Association de Défense des Ressources Marines palub parlamendil petitsioonis käsitletud juhtumi puhul mõista erinevust väljendatud kavatsuste ja tegelikkuse vahel ning kasutada selle küsimuse käsitlemisel oma volitusi.

Thank you for your support, Association de Défense des Ressources Marines
pro