Handelspolitik

Par jūras asaru minimālo izmēru un minimālo linuma acu lielumu stacionārajiem zvejas rīkiem, ko izmanto jūras asaru zvejai Biskajas līcī

Association de Défense des Ressources Marines
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Lūgumraksta iesniedzējs, rakstot asociācijas "Association de Défense des Ressources Marines" ("Jūras resursu aizsardzības asociācija") vārdā, aicina Komisiju steidzami ierosināt jaunu minimālo saglabāšanas izmēru jūras asariem un jaunu minimālo linuma acu izmēru stacionārajiem zvejas rīkiem, lai novērstu jūras asaru pilnīgu izzušanu Biskajas līcī un jūras asaru zvejnieku aiziešanu no šīs teritorijas. Jūras resursu aizsardzības asociācija aicina Parlamentu apzināt plaisu starp nodomu deklarācijām un īstenoto praksi konkrētajā lietā, uz kuru attiecas šis lūgumraksts, un izmantot savas pilnvaras, lai to novērstu.

Thank you for your support, Association de Défense des Ressources Marines
pro