Handelspolitik

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Peticijos pateikėjas kreipiasi organizacijos „Association de Défense des Ressources Marines“ (Jūrų išteklių apsaugos asociacijos) vardu ir ragina Komisiją nedelsiant pasiūlyti naują mažiausią paprastųjų vilkešerių išsaugojimą užtikrinantį dydį ir naują minimalų pasyviosios žvejybos įrankių, kuriais žvejojami paprastieji vilkešeriai, tinklo akių dydį laukiant, kol bus priimtos tolesnės griežtos priemonės, pvz., dėl nerštaviečių apsaugos, siekiant padėti užkirsti kelią visiškam paprastųjų vilkešerių ir jų žvejų išnykimui Biskajos įlankoje. Jūrų išteklių apsaugos asociacija ragina Parlamentą pasidomėti tuo, kad konkrečiu atveju, apie kurį kalbama peticijoje, ketinimų deklaracijos neatitinka praktikos, ir pasinaudoti savo galiomis šiai problemai išspręsti.

Thank you for your support, Association de Défense des Ressources Marines
pro