Handelspolitik

U ime udruge Association de Défensedes Ressources Marines, o najmanjoj veličini za lubin i minimalnoj veličini oka mrežnog tega za mirujuće alate za lov lubina u Biskajskom zaljevu

Petitioner
20 Supporters 20 in European Union
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Podnositelj predstavke, pišući u ime udruge Association de Défense des Ressources Marines (Udruga za obranu morskih resursa), poziva Komisiju da hitno predloži novu najmanju referentnu veličinu potrebnu za očuvanje lubina i novu minimalnu veličinu oka mrežnog tega za mirujuće alate kojima se lovi lubin, dok se ne donesu dodatne snažne mjere kao što je zaštita područja mriještenja kako bi se spriječio potpuni nestanak lubina i ribara koji ga love u Biskajskom zaljevu. Udruga za obranu pomorskih resursa skreće pozornost Parlamenta na razlike koje postoje između izjava namjere i prakse u konkretnom slučaju na koji se odnosi ova predstavka i da iskoristi svoju moć za rješavanje tog pitanja.

openPetition international