Handelspolitik

V mene Združenia pre obranu morských zdrojov, o minimálnej veľkosti morony striebristej a o minimálnej veľkosti ôk pre statické rybárske zariadenie používané na cielený rybolov morony striebristej v Biskajskom zálive

Association de Défense des Ressources Marines
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Predkladateľ petície, ktorý píše v mene Združenia pre obranu morských zdrojov (Association de Défense des Ressources Marines), vyzýva Komisiu, aby urýchlene navrhla novú minimálnu ochrannú veľkosť morony striebristej a novú minimálnu veľkosť ôk pre statické rybárske zariadenie používané na cielený rybolov morony striebristej s cieľom zabrániť tomu, aby Biskajský záliv úplne stratil svoju moronu striebristú a jej rybárov. Združenie na ochranu morských zdrojov žiada Parlament, aby si uvedomil rozdiel medzi vyhláseniami o zámeroch a postupmi v konkrétnom prípade, ktorým sa táto petícia zaoberá, a využil svoju právomoc na riešenie tohto problému.

Thank you for your support, Association de Défense des Ressources Marines
pro