Finanzen

V mene Financial Fraud Victims International o opatreniach na boj proti online investičným podvodom

Financial Fraud Victims International
1 Supporter 1 in European Union
  1. Launched 19/12/2019

Predkladateľka petície upozorňuje na rastúci počet obetí online investičných podvodov a na nedostatok primeranej reakcie na túto vážnu vlnu počítačovej kriminality. Predkladateľka petície navrhuje niekoľko opatrení zameraných na ochranu občanov a stíhanie páchateľov trestných činov, ako sú: rastúca zodpovednosť bánk, prísnejšie protokoly pre otváranie nových účtov, dôraznejšie pravidlá na overovanie poskytovateľov domén, rozšírené právomoci polície v oblasti podvodov a posilnená spolupráca medzi orgánmi presadzovania práva. Predkladateľka petície tiež navrhuje zaviesť prísnejšie medzinárodné právne dohody s cieľom uľahčiť stíhanie podvodníkov na internete za štátnymi hranicami a presadzovať príslušné rozsudky.

Thank you for your support, Financial Fraud Victims International