Finanzen

ühenduse Financial Fraud Victims International nimel internetipõhiste investeerimispettuste vastu võitlemise meetmete kohta

Financial Fraud Victims International
  1. Launched December 2019

Petitsiooni esitaja juhib tähelepanu internetipõhiste investeerimispettuste ohvrite kasvavale arvule ja et sellele tõsisele küberkuritegevuse lainele ei reageerita piisavate õiguskaitsevahenditega. Petitsiooni esitaja soovitab mitmeid meetmed, mille eesmärk on kaitsta kodanikke ja võtta vastutusele kurjategijad, näiteks pankade aruandekohustuse suurendamine, rangemad eeskirjad uute kontode avamiseks, rangemad eeskirjad domeeninimepakkujate kontrollimiseks, politsei pädevuse suurendamine pettuseküsimustes ja tõhustatud koostöö õiguskaitseasutuste vahel. Petitsiooni esitaja teeb ka ettepaneku kehtestada rangemad rahvusvahelised õiguskokkulepped, et hõlbustada küberpetturite jälitamist üle liikmesriikide piiride ja jõustada nende suhtes asjakohaseid kohtuotsuseid.

Thank you for your support, Financial Fraud Victims International