Finanzen

Ki jo v imenu organizacije Financial Fraud Victims International vlaga R. M., državljanka Francije

Financial Fraud Victims International
  1. Launched December 2019

Vlagateljica peticije opozarja na vse večje število žrtev goljufij pri spletnih naložbah in na neustrezen odziv organov kazenskega pregona na ta resni val kibernetske kriminalitete. Predlaga številne ukrepe za zaščito državljanov in pregon storilcev kaznivih dejanj, kot so vse večja odgovornost bank, strožji protokoli za odpiranje novih računov, strožja pravila za preverjanje ponudnikov domen, večje pristojnosti policije na področju goljufij in okrepljeno sodelovanje med organi kazenskega pregona. Predlaga tudi uvedbo strožjih mednarodnih pravnih sporazumov za lažje sledenje kibernetskih goljufov prek državnih meja in za izvrševanje ustreznih sodb.

Thank you for your support, Financial Fraud Victims International