Finanzen

Par pasākumiem cīņai pret krāpšanu ieguldījumu jomā tiešsaistē

Financial Fraud Victims International
  1. Launched December 2019

Lūgumraksta iesniedzēja uzsver pieaugošo tiešsaistes krāpšanās upuru skaitu un to, ka trūkst pienācīgas tiesībaizsardzības iestāžu atbildes uz šo nopietno kibernoziedzības pieaugumu. Viņa ierosina vairākus pasākumus, kuru mērķis ir iedzīvotāju aizsardzība un noziedznieku saukšana pie atbildības, piemēram: lielāka banku atbildība, stingrāki protokoli jaunu kontu atvēršanai, stingrāki noteikumi domēnu pakalpojumu sniedzēju pārbaudei, policijas kompetences krāpšanas lietās uzlabošana un pastiprināta sadarbība starp tiesībaizsardzības iestādēm. Lūgumraksta iesniedzēja arī ierosina ieviest stingrākus starptautiskos juridiskos nolīgumus, lai atvieglotu kibernoziegumos vainojamo vajāšanu ārpus valsts robežām un izpildītu attiecīgos spriedumus.

Thank you for your support, Financial Fraud Victims International