Finanzen

în numele Asociației internaționale a victimelor fraudelor financiare, privind măsurile de combatere a fraudei investițiilor online 

Financial Fraud Victims International
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
2 Supporters 2 in Europäische Union
0% from 500 for quorum
  1. Launched December 2019
  2. Collection yet 8 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Petiționarul subliniază numărul din ce în ce mai mare de victime ale fraudelor investițiilor online și lipsa unei reacții pe măsură din partea autorităților de ordine publică în fața acestui val grav de criminalitate cibernetică. Petiționarul sugerează o serie de măsuri menite să-i protejeze pe cetățeni și să-i urmărească penal pe infractori, cum ar fi: mai multă responsabilitate din partea băncilor, protocoale mai stricte pentru deschiderea de noi conturi, norme mai ferme de verificare a furnizorilor de domenii, mai multe competențe pentru poliție în probleme de fraudă și o cooperare mai strânsă între organele de ordine publică. Petiționarul sugerează, de asemenea, că ar trebui să se introducă acorduri juridice internaționale mai stricte pentru a facilita urmărirea fraudelor cibernetice în afara frontierelor naționale și pentru a pune în execuție hotărârile judecătorești pronunțate.

Thank you for your support, Financial Fraud Victims International

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now