Finanzen

Internetes befektetési csalások elleni intézkedésekről

Financial Fraud Victims International
  1. Launched December 2019

A petíció benyújtója felhívja a figyelmet az internetes pénzügyi csalások áldozatainak növekvő számára, és a komoly kiberbűnözési hullámra adott megfelelő bűnüldözési válaszlépések hiányára A petíció benyújtója számos, a polgárok megvédésére és a bűnözők büntetőeljárás alá vonására irányuló intézkedést javasol, mint például: a bankok elszámoltathatóságának növelése, határozottabb protokollok bevezetése új számla nyitásakor, szigorúbb szabályok a domainszolgáltatók igazolására, a rendőrség hatásköreinek kibővítése csalási ügyekben, valamint erősebb együttműködés a bűnüldöző hatóságok között. A petíció benyújtója javasolja továbbá szigorúbb nemzetközi jogi megállapodások bevezetését a kibercsalók nemzeti határokon átívelő egyszerűbb üldözése érdekében.

Thank you for your support, Financial Fraud Victims International